Accessibility Links

CONECTADO AL TERRENO

12m Documental 2022

[CAT]
Entrem al món de Jonathan Trango per conèixer, des de la proximitat, un esport en el qual la preparació tècnica i psicològica té un paper molt important. A Màlaga, a la serra de l’Almijara, en Jonathan ens mostra com obrir una línia i el que cal tenir en compte. És un plaer per als sentits veure’l volar amb un vestit d’ales.

[ES]
Entramos en el mundo de Jonathan Trango para conocer, desde la proximidad, un deporte en el que la preparación técnica y psicológica tiene un papel muy importante. En Málaga, en la sierra de Almijara, Jonathan nos muestra cómo abrir una línea y lo que hay que tener en cuenta. Es un placer para los sentidos verlo volar con un traje de alas.

[EN]
We enter the world of Jonathan Trango to get to know, from up close, a sport in which technical and psychological preparation play a very important role. In Malaga, in the Sierra de Almijara, Jonathan shows us how to open a path and what has to be taken into account. It is a pleasure for the senses to see him flying with a wingsuit.

Language

Spanish

Country

Espanya