Accessibility Links

KUMARI: A FATHER'S DREAM

33m Documental 2022

[CAT]
Jagat Lama promet al seu pare moribund de portar atenció mèdica al poble de Kumari, situat en una zona rural del Nepal. Amb uns amics de la infància creen una empresa de guies de trekking, els beneficis de la qual serveixen per desenvolupar una comunitat autosostenible que inclou electricitat bàsica, un centre d’habilitats per a dones, una escola local, una granja comunitària de treball i un hospital mèdic.

[ES]
Jagat Lama promete a su padre moribundo de llevar atención médica al pueblo de Kumari, situado en una zona rural de Nepal. Con unos amigos de la infancia crean una empresa de guías de trekking, cuyos beneficios sirven para desarrollar una comunidad autosostenible que incluye electricidad básica, un centro de habilidades para mujeres, una escuela local, una granja comunitaria de trabajo y un hospital médico.

[EN]
Jagat Lama promises his dying father to bring medical care to the village of Kumari, located in rural Nepal. Together with some childhood friends, he creates a company of trekking guides, whose profits serve to develop a self-sustaining community that includes basic electricity, a women’s skills workshop, a local school, a working community farm and a medical hospital.

Director

Sean O’Connor

Subtitles

Català

Country

Estats Units