Accessibility Links

LA HAUTE ROUTE AU FIL DES GLACIERS

51m Documental 2021

[CAT]
La muntanya és un baròmetre de l’estat de la terra, on l’escalfament global és tres vegades més visible allà que en altres llocs. Després d’un any en blanc, marcat pel tancament de les estacions d’esquí, els cims alts han recuperat el seu aspecte inicial. És en aquest entorn de fràgil bellesa que una guia, una glaciòloga, un escriptor i un aventurer polar es proposen travessar el cor dels Alps amb esquís de muntanya.

[ES]
La montaña es un barómetro del estado de la tierra, donde el calentamiento global es tres veces más visible allá que en otros sitios. Después de un año en blanco, marcado por el cierre de las estaciones de esquí, las cimas altas han recuperado su aspecto inicial. Es en este entorno de frágil belleza que una guía, una glacióloga, un escritor y un aventurero polar se proponen atravesar el corazón de los Alpes en esquís de montaña.

[EN]
The mountain is a barometer of Earth’s state, where global warming is three times more visible than elsewhere. After a blank year, marked by the closure of the ski resorts, the high peaks of the mountains have recovered their original appearance. It is in this environment of fragile beauty that a guide, a glaciologist, a writer and a polar adventurer set out to cross the heart of the Alps on all-mountain skis.

Subtitles

Català

Country

França