Accessibility Links

SPANTIK

21m Documental 2021

[CAT]
Antoine Girard es va proposar utilitzar el parapent a l’Himàlaia com s’utilitza el telecabina als Alps. La idea és senzilla, enlairar-se amb el parapent a Karimabad, al Pakistan, per fer l’aproximació a l’Spantik (7.027m), acabar l’ascensió en tècnica alpina i tornar amb el parapent. Els esdeveniments el porten a provar-ho en solitari.

[ES]
Antoine Girard se propuso utilizar el parapente en el Himalaya como se utiliza el telecabina en los Alpes. La idea es sencilla, despegar con el parapente en Karimabad, en Pakistán, para hacer la aproximación al Spantik (7.027m), terminar la ascensión en técnica alpina y regresar con el parapente. Las circunstancias le llevan a intentarlo en solitario.

[EN]
Antoine Girard was determined to use paragliders in the Himalayas as gondola lifts are used in the Alps. The idea was simple; paragliders would take off in Karimabad, in Pakistan, approach the Spantik (7,027 m), and finish the ascent in alpine technique and return with the paraglider. Circumstances lead him to try it solo.

Director

Antoine Girard

Subtitles

Català

Country

França