Accessibility Links

PASSOS PER VISIONAR EL FILMS

DEL FESTIVAL BBVA DE CINEMA DE MUNTANYA DE TORELLÓ

1. Entra a la plataforma online.torellomountainfilm.cat i descobreix les 42 PEL·LÍCULES programades

  1. El programa inclou 15 sessions que agrupen diferents films per temàtica. Selecciona una SESSIÓ (5,90 €) o l’ABONAMENT (29,90 €), que dóna dret a visionar els 42 films programats.

3. Prem RENT

4. Introduiràs les teves dades per REGISTRAR-TE a la plataforma (CREATE ACCOUNT):

NOM, ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC, CONTRASENYA / PASSWORD, CONFIRMACIÓ DE CONTRASENYA, DATA DE NAIXEMENT, GÈNERE (només per a ús estadístic)

UN COP REGISTRAT/-DA, JA NO HI HAS DE TORNAR. Cada vegada que retornis a la plataforma, només hauràs d’ENTRAR (SIGN IN) amb el Nom d’usuari i Contrasenya.

5. Un cop registrat/-da, la pàgina et demanarà les DADES DE LA TARGETA: NÚMERO, DATA DE CADUCITAT i CVS. Rebràs la confirmació del pagament per correu electrònic.

6. Prem START WATCHING per tornar al llistat de films

7. Selecciona la pel·lícula i prem PLAY NOW per veure-la

IMPORTANT

ABANS DE FER EL PAGAMENT, cal comprovar que el teu dispositiu compleix els requisits tècnics per al correcte visionament. Aquesta informació està disponible a l’apartat AJUDA de la plataforma. UN COP FET EL PAGAMENT, podràs veure les pel·lícules entre el 12 i el 21 de novembre. DES DEL MOMENT EN EL QUAL COMENCES A VEURE UNA PEL·LÍCULA (quan prems el PLAY), tens 48 hores per acabar el visionament.

Contacte incidències: online@torellomountainfilm.cat