PASSOS PER VISIONAR EL FILMS

DEL FESTIVAL BBVA DE CINEMA DE MUNTANYA DE TORELLÓ

1. Entra a la plataforma online.torellomountainfilm.cat i descobreix les 36 PEL·LÍCULES programades

2. Selecciona una SESSIÓ o l’ABONAMENT SESSIÓ (5,90 €) El programa inclou 16 sessions que agrupen diferents films per temàtica ABONAMENT (29,90 €) Dóna dret a visionar els 36 films programats

3. Prem RENT

4. Introduiràs les teves dades per REGISTRAR-TE a la plataforma (CREATE ACCOUNT)

NOM ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC CONTRASENYA / PASSWORD CONFIRMACIÓ DE CONTRASENYA DATA DE NAIXEMENT (només per a ús estadístic) GÈNERE (només per a ús estadístic)

UN COP REGISTRAT/-DA, JA NO HI HAS DE TORNAR Cada vegada que retornis a la plataforma només hauràs d’ENTRAR (SIGN IN) amb el Nom d’usuari i Contrasenya.

5. Un cop registrat/-da, la pàgina et demanarà les DADES DE LA TARGETA NÚMERO, DATA DE CADUCITAT i CVS Rebràs la confirmació del pagament per correu electrònic.

6. Prem START WATCHING per tornar al llistat de films

7. Selecciona la pel·lícula i prem PLAY NOW per veure-la

IMPORTANT

ABANS DE FER EL PAGAMENT cal comprovar que el teu dispositiu compleix els requisits tècnics per al correcte visionament. Aquesta informació està disponible a l’apartat AJUDA de la plataforma. UN COP FET EL PAGAMENT podràs veure les pel·lícules entre el 22 i el 31 de gener. DES DEL MOMENT EN EL QUAL COMENCES A VEURE UNA PEL·LÍCULA (quan prems el PLAY), tens 48 h per acabar el visionament.

Contacte incidències: online@torellomountainfilm.cat